A R R A B O M

Loading

درباره ما

درباره ما

بیش از صد و نود کسب و کار، "همین حالا" ما را تایید میکنند!

“ما” وبسایت را به روش خودمان رشد میدهیم… “شما” با خیال راحت به کارتان برسید…

  • مشاوره حضوری
  • مشاوره آنلاین
  • پاسخگویی سریع
  • بررسی تخصصی

۱۲+

سال ها تجربه

برجسته ترین ویژگی های سایت های خوبمان

01

استراتژی محتوایی

یکی از مهمترین نکاتی که برای داشتن یک سایت خوب باید رعایت کنید استراتژی محتوایی سایت یعنی چی رو اول بزاریم و بعد از محتوای مورد نظر چه عکسی بیاد و و در کجا دکمه هایی را قرار بدید که مشتری را راغب به خرید بکنه و حتی در منوی سایت کدام گزینه اول باشه و به ترتیب کدام گزینه ها بیان و بسیاری از موارد دیگر در جذاب بودن سایت شما نقش مهمی را ایفا می کند.

02

رنگبندی جذاب و قابل اعتماد

همانطور که میدانید تمام رنگها معنی خاص خودشان را دارند. در طراحی سایت باید به این نکات بسیار دقت کرد و جنس شغل را سنجید و نسبت به صنفی که دارید رنگ بندی مناسب را انتخاب کرد. در برخی موارد حتی اگر سایت شما از نظر امکانات و استراتژی خیلی هم خوب باشد رنگ بندی سایت میتونه کار رو خراب کنه.

03

محتوای متنی، عکس و تیزر

اینکه محتوای شما تخصصی باشد و نیاز مشتری را بسنجد و به سوالاتش پاسخ دهد از مهمترین نکات محتوایی سایت است. هر چند که تیم تولید محتوایی را پیدا کنید و براتون محتوای متنی تهیه کنند شما هم باید نظارت کامل بر محتوای سایت داشته باشید زیرا این کار تخصص شماست و مسلماً اطلاعات فنی که شما در کارتان دارید، یک محتوا کار عمومی ندارد. این نکته درباره عکس و تیزر هم هم صدق می کند، که بهتر است از عکس‌های مجموعه خودتون در سایت استفاده کنید که اعتمادسازی بیشتری خواهد کرد.

04

کاربرد های سایت

وبسایت امکانات مختلفی می‌تواند داشته باشد و باید طوری طراحی شود که کاربردی باشد. مثلاً گذاشتن لیست قیمت در سایت باعث می شود مشتریان به راحتی از قیمت های به روز شما مطلع شوند و امکانات دیگری مانند درگاه پرداخت آنلاین که مشتری شما می تواند مبلغ دلخواه را به صورت آنلاین به شما پرداخت کند گزینه‌های مانند: فروش عمده، موجودی انبار، مسیریابی، اطلاع رسانی ها، شبکه های اجتماعی و ده ها امکانات دیگر باعث می شود مجموعه شما ساماندهی شود.

05

موضوعات مفید برای مقالات

یکی از دغدغه‌های تولیدکنندگان محتوا پیدا کردن موضوع برای مقالات و اخبار سایت می باشد. اگر شما هم این دغدغه را دارید با چند تکنیک ساده میتوانید ده ها موضوع مفید برای مقالات تان پیدا کنید. داشتن محتواهای مفید هم اعتبار به سایت تان خواهد داد و قطعا بازدید بیشتری خواهد گرفت و در نتایج جستجو گوگل هم بالا خواهد آمد

06

شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی در مقابل وب سایت مانند شاخه های یک درخت می باشند. برای داشتن یک فضای مجازی جذاب می بایست در شبکه‌های اجتماعی بیشتری پروفایل داشته باشید و حدالامکان ماهی یک دفعه محتوای مفیدی در آن شبکه های اجتماعی بارگذاری کنید. این کار باعث افزایش شهرت شما در اینترنت خواهد شد.

سوالات متداول

پر تکرار ترین سوالات کسانی که قصد طراحی سایت دارند:

چطور تو گوگل بیایم بالا؟

روش اول: برای بالا آمدن در صفحه اول گوگل و حتی نفر اول، استفاده از تبلیغات کلیکی گوگل می باشد. ادوردز به این صورت کار می‌کند که شما مبلغی را در حساب گوگل شارژ می کنید، برای مثال ۵ میلیون تومان و به ازای هر نفری که کلیدواژه شما را جستجو کند و از سایت شما بازدید کند، مثلاً حدود ۱۰ هزار تومان از حسابی که شارژ کردید کم میشود و این پروسه تا زمانی که حساب شما شارژ داشته باشد ادامه دار خواهد بود. شما می‌توانید برای کنترل بودجه خود یکسری محدودیت های مکانی و زمانی برای تبلیغ گوگل در نظر بگیرید که مثلاً روزانه بیشتر از ۱۰ دلار خرج نشود.

روش دوم: سئو کردن می باشد که یک سرمایه گذاری بلند مدت محسوب می شود.

به مجموعه کارهایی که به صورت تجربی و گاهاً به صورت استاندارد انجام میشود، سئو کردن میگویند. سئو مخفف واژه Search Engine Optimization است. یعنی بهینه سازی موتور جستجو.  محتوای تخصصی و یونیک، رعایت تعداد کلید واژه ها، تبلیغات آگهی رپورتاژ و بک لینک و سئو فنی قالب از جمله نکاتی هست که در ابتدا برای سئو انجام میشود. معمولاً مدت بالا آمدن کلمات کلیدی تا صفحه یک، بسته به رقابت در آن کلمه متغیر است که حدوداً از پنج ماه تا سه سال ادامه دارد.

هر مجموعه قیمت سئو را به مدل خودش حساب میکنه، ما برای محاسبه قیمت سئو، یک فرمول داریم : به ازای هر صفحه رقابت یعنی هر ده تا سایت، ده میلیون تومان محاسبه میشود. مثلا اگر واژه “برق صنعتی” سه صفحه رقابت داشته باشد، قیمت سئو آن میشود سی میلیون تومان و نحوه پرداخت آن به صورت قسطی و نسبت به پیشرفت کار میباشد.

در واقع این یک سوال اشتباهی است که بگیم سایت بهتره یا اینستاگرام! خاصیت دیجیتال مارکتینگ یا تجارت الکترونیکی همینه که شما در عین واحد همه جا حضور داشته باشید؛ هم در دیوار هم در آپارات و یوتیوب و هم در اینستاگرام و حتی تویتر و فیسبوک. برای موفقیت در تجارت الکترونیک شبکه های اجتماعی خود را به صورت قوی باید پیش ببرید و برای کسب اعتبار و نهایی کردن فروش، وب سایت بهترین گزینه است و این کار را بدون فروشنده به راحتی انجام می دهد.

موارد متعددی باعث اختلافات و تغییرات قیمت در طراحی سایت میباشند که چند نمونه رو خدمتتون مثال میزنیم:

۱- نوع وب سایت یعنی سایت شما اگر شرکتی باشد مسلما امکانات کمتری نسبت به سایت های فروشگاهی دارد و در نتیجه قیمت کمتری نسبت به سایت های فروشگاهی دارند 

۲- اعتبار و تجربه: قیمتهای همکاری با یک شرکت از یک شخص که در خانه کار می کند بیشتر است. در ازا اگر پروژه سایت شما به مشکلی بخورد دسترسی به یک شرکت راحت تر از از یک شخص می باشد که شاید زمانی که شما باهاش تماس بگیرید یا خواب باشد یا حتی مسافرت. از طرفی دیگر بحث امنیت یکی از مهمترین گزینه هایی هست که زمان طراحی سایت باید بهش توجه کنید که مسلماً اعتماد کردن به یک شرکت راحت تر از یک شخص است.

۳- قالب آماده یا طراحی اختصاصی: قالب های آماده معمولاً کارهای کمتری نسبت  پروژه هایی که طراحی گرافیک اختصاصی انجام‌ میشه دارند در نتیجه قیمت پروژهای طراحی اختصاصی بیشتر است. ضمن اینکه در پروژه های اختصاصی یک سری بهینه سازی های سرعتی و امنیتی  در سایت انجام میشود که کیفیت کار رو بسیار بالا میبرد.

۴- بارگذاری اطلاعات و تولید محتوا:  بسته به توافقاتی که با مجری می شود، میزان تولید محتوا و بارگذاری محصولات، قیمت سایت

۵- علاوه بر اینکه وبسایت به هر دلیلی میتونه خراب بشه به روز رسانی قالب و افزونه ها و رفع ایراد ها و بحث آموزش یکی از مسائل پشتیبانی اصلی سایت است. 

۶- استفاده از قالب و افزونه های اورجینال و پریمیوم : در واقع با یک قالب رایگان و حتی پولی در حد ۸۰ هزار تومان هم میشه سایت طراحی کرد اما اگر دست سئو دارید اصلا پیشنهاد نمیشه از این قالب ها استفاده کنیم قالب های اورجینال که از طراح خریداری بشه معمولاً ۵۹ دلار قیمت دارند.

طراحی قالب اختصاصی یعنی تمام بنر ها و اجزای مربوط به بصری سایت شما به صورت اختصاصی برای شما طراحی می شود و در نتیجه سایت شما شبیه هیچ سایت دیگری نخواهد بود، اگر قالب خارجی باشد، نیاز به ایرانیزه و فارسی سازی است. آن قالب به صورت خودکار هر چند وقت یکبار آپدیت خواهد داد و اگر تجربه کافی برای به روز رسانی افزونه ها و قالب داشته باشید می توانید صاحب یک وب سایت پرسرعت و با امنیت بسیار بالا باشید. در صورتی که از شرکت ما پشتیبانی فنی داشته باشید تمام کارهای فنی مربوط به سایت با ماست.

اگر قصد دارید که یک پروژه با امکانات خاص مثل دیجیکالا یا اسنپ و… طراحی بکنید قطعاً شما نیاز به یک سایت با کدنویسی اختصاصی دارید؛ اما اگر یک فروشگاه حتی با هزاران محصول دارید و یا یک سایت خوب با سئو قوی می خواهید وردپرس به صورت کامل کار شما را انجام میدهد. معمولاً هزینه نگهداری سایت هایی که با کدنویسی اختصاصی طراحی شدن بالاتر است چون نیاز دارید یک نفر برنامه نویس را حداقل در مکان خود داشته باشید، حتی اگر پروژه سایت خود را برون سپاری کرده باشید.